Woonzorgassistent niveau 2/3

Na een bestuurlijke fusie tussen de  kleinschalige zorgorganisaties Pennemes en het Mennistenerf in Zaandam is in september 2018 de Mennistenerf Pennemes Combinatie (MPC) ontstaan. De organisatie is sterk geworteld in de aarde waarin zij staat. Erkent, herkent en gezien worden zijn belangrijke waarden in de dienstverlening, die niet alleen van toepassing zijn op cliënten en bewoners maar ook op medewerkers. Korte lijnen en denken in mogelijkheden en kansen zijn daarnaast kenmerkend voor beide organisaties.

Wij zoeken voor de afdeling Kleinschalig wonen bij Mennistenerf een

 

Woonzorgassistent niveau 2/3
(
voor 18 uur in de week)

 

Wat ga je doen?

Als woonzorgassistent ondersteun je de woonzorgbegeleider bij de dagelijkse zorg voor bewoners met psychogeriatrische problematiek. Denk daarbij aan het organiseren van activiteiten en het assisteren bij en uitvoeren van zorghandelingen waartoe je bevoegd en bekwaam bent. Het zorgleefplan is het uitgangspunt voor je werkzaamheden. Je zorgt ervoor dat bewoners zich prettige voelen In de huiskamer. Daarnaast verricht je huishoudelijke werkzaamheden, je houdt de huiskamer schoon en gezellig en zorgt voor het serveren van dranken en maaltijden. Je helpt en begeleidt de bewoner zodat deze zo zelfstandig mogelijk kan functioneren en actief kan deelnemen aan alle aspecten van het dagelijks leven.

Wij vragen

Minimaal een afgeronde zorg opleiding op niveau 2, kennis van normen en richtlijnen ten aanzien van hygiëne en voeding. Je bent in staat om sociale en lichamelijke ouderdomsverschijnselen te herkennen en te handelen naar daaraan verbonden zorgbehoefte. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 18 uur per week.
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat daarna bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens cao afhankelijk van opleidingsniveau VVT/FWG 25/35
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, reageer dan vóór 1 mei 2020. Stuur je brief en CV naar Karin Schut, P&O via  k.schut@mpczaandam.nl. Heb je een vraag over deze vacature dan kun je die stellen aan Ellen Meijns, teamleider intramuraal via  e.meijns@mennistenerf.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About the Author

Hella Nijssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *