Verzorgenden IG

Na een bestuurlijke fusie tussen de  kleinschalige zorgorganisaties Pennemes en het Mennistenerf in Zaandam is in september 2018 de Mennistenerf Pennemes Combinatie (MPC) ontstaan. De organisatie is sterk geworteld in de aarde waarin zij staat. Erkent, herkent en gezien worden zijn belangrijke waarden in de dienstverlening, die niet alleen van toepassing zijn op cliënten en bewoners maar ook op medewerkers. Korte lijnen en denken in mogelijkheden en kansen zijn daarnaast kenmerkend voor beide organisaties.

Voor onze afdelingen Intramurale Zorg bij Mennistenerf zoeken wij

Verzorgenden IG
(voor 18 uur per week)

Wat ga je doen?

Je gaat werken op onze afdeling Intramurale Zorg en voert alle taken uit die bij de functie Verzorgende IG  horen. Je stemt de zorg af op de behoefte van de bewoners met als basis de afspraken die zijn vastgelegd in het zorgplan. Een van de uitgangspunten van het Mennistenerf is dat wij ons richten op het geven van persoonsgerichte en waardevolle zorg. Dat bekent dat de wensen en behoeften van onze bewoners voor jou een belangrijke leidraad vormen in je werk dat bestaat.

Je werkzaamheden zijn divers en kunnen bestaan uit hulp bij lichamelijke verzorging, licht huishoudelijk werk, eenvoudige verpleegkundige taken en het ronddelen van maaltijden.

Je leert de mensen kennen, bouwt een vertrouwensrelaties op en ondersteunt bewoners. Soms verricht je palliatieve zorg. Je hebt oog voor het welbevinden van de bewoners en signaleert tijdig veranderingen in hun gezondheidssituatie.

Wij vragen

Een afgeronde zorg opleiding op niveau 3 of je bevind je in de eindfase van jouw opleiding. Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep, kunt goed met ouderen overweg en respecteert hun leefwijze. Je kunt zowel goed in teamverband als zelfstandig werken. Je hebt empathisch vermogen, geduld en doorzettingsvermogen.

Wij bieden

  • Een aanstelling voor 18 uur per week
  • Een tijdelijk dienstverband voor 7 maanden dat bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden wordt omgezet in een vast dienstverband
  • Salaris volgens cao afhankelijk van opleidingsniveau VVT/FWG 35
  • Onregelmatigheidstoeslag en overige secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT

Informatie en sollicitatie

Je kunt je sollicitatie tot 29 februari sturen naar Karin Schut van de afdeling P&O, k.schut@mpczaandam.nl.  Heb je een vraag over deze vacature dan kun je die stellen aan Ellen Meijns, teamleiders intramurale zorg, e.meijns@mennistenerf.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About the Author

Hella Nijssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *