Vakantiekrachten

Na een bestuurlijke fusie tussen de  kleinschalige zorgorganisaties Pennemes en het Mennistenerf in Zaandam is in september 2018 de Mennistenerf Pennemes Combinatie (MPC) ontstaan. De organisatie is sterk geworteld in de aarde waarin zij staat. Erkent, herkent en gezien worden zijn belangrijke waarden in de dienstverlening, die niet alleen van toepassing zijn op cliënten en bewoners maar ook op medewerkers. Korte lijnen en denken in mogelijkheden en kansen zijn daarnaast kenmerkend voor beide organisaties.

Wil jij je autorijbewijs bij elkaar sparen? Wij zijn bij Mennistenerf voor verschillende afdelingen op zoek naar

Vakantiekrachten

Zoek jij een afwisselende en dynamische baan in de zorg, een leuke en interessante manier om in de zomermaanden wat bij te verdienen én ben je minimaal 16 jaar? Bij Zorgcentrum Mennistenerf en Thuiszorgteam Dirk Prins zoeken wij voor de zomermaanden vakantiekrachten in de zorg en de huishouding. Je kunt zowel in ons zorgcentrum als bij onze cliënten thuis aan de slag en we werken in de zorg in wisselende diensten.

Heb je affiniteit met ouderen en ben je minimaal drie weken beschikbaar dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren. Je kunt bij ons zowel in het zorgcentrum als bij de mensen thuis aan de slag. Als je daarbij nog een opleiding in de zorg hebt gevolgd, of daar nu mee bezig bent, dan heb je een streepje voor.

Wil je solliciteren, mail je brief en CV naar k.schut@mennistenerf.nl, P&O medewerker.

Wil je eerst meer informatie, mail dan naar:
Ellen Meijns, e.meijns@mennistenerf.nl, teamleider intramuraal
Mirelle van der Meer, m.meer@mennistenerf.nl, teamleider extramuraal
Thea Bieman, t.bieman@mennistenerf.nl, coördinator WMO
Arnold Blom, a.blom@mennistenerf.nl, teamleider facilitair

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About the Author

Hella Nijssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *