Keukenmedewerker

Na een bestuurlijke fusie tussen de  kleinschalige zorgorganisaties Pennemes en het Mennistenerf in Zaandam is in september 2018 de Mennistenerf Pennemes Combinatie (MPC) ontstaan. De organisatie is sterk geworteld in de aarde waarin zij staat. Erkent, herkent en gezien worden zijn belangrijke waarden in de dienstverlening, die niet alleen van toepassing zijn op cliënten en bewoners maar ook op medewerkers. Korte lijnen en denken in mogelijkheden en kansen zijn daarnaast kenmerkend voor beide organisaties.

Wij zijn voor Mennistenerf op zoek naar een

Keukenmedewerker
(voor minimaal 24 uur per week)

                       

Wat ga je doen?

Je doet alle voorkomende werkzaamheden binnen de keuken en het restaurant. Denk daarbij aan assisteren van de koks, het bedienen van de machine in de afwaskeuken en  schoonmaakwerkzaamheden. Verder maak je de broodmaaltijd klaar en brengt deze rond bij de bewoners van het huis en werk je incidenteel in het restaurant.

Wij vragen

Je beschikt over kennis van de basisprincipes van keuken hygiëne en van de HACCP norm en kunt goed in een team werken. Je kunt goed met ouderen overweg en hebt een service verlenende instelling. Je kunt goed omgaan met werkdruk en bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden

  • Een aanstelling voor minimaal 24 uur per week.
  • Een tijdelijk dienstverband voor een duur van 7 maanden, bij goed functioneren vooruitlopend op een vast dienstverband.
  • Een gezellige werksfeer in een kleine en open organisatie.
  • Incidenteel werken in het weekend of de avonden.
  • Salaris volgens de cao VVT/FWG 15.
  • Onregelmatigheidstoeslag en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.

Informatie en sollicitatie

Wil je solliciteren, stuur dan je brief en CV voor 10 februari 2020 naar Karin Schut van de afdeling P&O k.schut@mpczaandam.nl. Wil je eerst meer informatie over deze functie stuur de teamleider Keuken dan een mail met je vragen m.nonnekens@mennistenerf.nl of bel 075 6123262.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

About the Author

Hella Nijssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *